19 / 04 / 2024

Başakşehir Arterium Residence iletişim!

Başakşehir Arterium Residence iletişim!

Firma: Cathay İleri Projeler

Proje: Başakşehir Arterium Residence

Cathay Gayrimenkul girişimi ile yükselen Başakşehir Arterium Residence iletişim ve proje ayrıntıları haberimizde paylaşılıyor...





Cathay İleri Projeler tarafından yükselen Başakşehir Arterium Residence projesinin satışları sürüyor.  Alıcılara stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin sunulduğu Başakşehir Arterium Residence iletişim bilgileri haberimizde mevcut. 


 60 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Başakşehir Arterium Residence iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin fiyatlarından bahsedelim. Yer alan dairelerin 42 metrekare ile 96 metrekare arasında değişen alan büyüklüğüne sahip olduğu Başakşehir Arterium Residence daire fiyatları şöyle: 


Başakşehir Arterium Residence daire fiyatları: 


Başakşehir Arterium Residence daire fiyatlarına göre projedeki daireler 3 bin 500 liralık metrekare birim bedeli ile satılıyor. Daire sahibi olmak için tutarın yüzde 75'ine kadar kredi kullanımına imkan sunan Başakşehir Arterium Residence teslim tarihi şu şekilde: 


Başakşehir Arterium Residence teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak hedefleniyor. Başakşehir Arterium Residence iletişim bilgisi 'nin ayrıntıları: 


Başakşehir Arterium Residence iletişim: 


Başakşehir Arterium Residence iletişim bilgisi kapsamında proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de yer alıyor. 


Başakşehir Arterium Residence iletişim telefonu: 0212 485 98 00  Başakşehir Arterium Residence iletişim detayları için projeye satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 



Başakşehir Arterium Residence iletişim krokisi: 


Başakşehir Arterium Residence iletişim!



Telefon: 0212 485 98 00 

Web adresi: www.arterium.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön