20 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bahçepete İstanbul Evlerinde teslimler 2014 yılında yapılması planlanıyor...



Anahtar teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek olan  Bahçetepe İstanbul  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


1.476 adet daireden meydana gelen Bahçetepe İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor. Bahçetepe İstanbul projesi Akyapı ve Makro İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Bahçetepe İstanbul Evlerinde yer alan daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul nerede?

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi: 444 61 71

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul iletişim adresi: Atatürk Olimpiyat Stadına ve Olimpiyat Metro İstasyonuna yakın konumda yer alıyor. 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul nerede?

 Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!


Bahçetepe İstanbul iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön