25 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

 Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisinin detayları şöyle: Olimpiyat Stadı Kayaşehir Girişi Başakşehir - İstanbul / Telefon numarası: 444 61 71



İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  projesi Makro ve Ak Yapı ortak girişimi ile yükseliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1.476 adet konutun yer aldığı Bahçetepe İstanbul  Evleri 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Bahçetepe İstanbul Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim bilgisinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Bahçetepe İstanbul fiyatlar listesi kapsamında daireler 160 bin TL'den başlayarak, 930 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Bahçetepe İstanbul Evlerinde dairelerin alanları 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul nerede?

Başakşehir Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul adres: Olimpiyat Stadı Kayaşehir Girişi Başakşehir - İstanbul


 Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Bahçetepe İstanbul iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön