25 / 04 / 2024

makro inşaat bahçetepe istanbul

makro inşaat bahçetepe istanbul

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesi içinde Aralık ayı şeklinde belirlendi. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve de 5+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul!

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul projesi 1.476 adet konuttan meydana geliyor. Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul projesinde dairelerin 2014 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor...

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisinin detayları şöyle: Olimpiyat Stadı Kayaşehir Girişi Başakşehir - İstanbul / Telefon numarası: 444 61 71

Akyapı Bahçetepe İstanbul fiyatları!

Akyapı Bahçetepe İstanbul fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

Bahçetepe görselleri!

Satışların devam ettiği Bahçetepe İstanbul Konutlarında banka kredisi kullanmak mümkün. 2014 yılında teslim edilecek olan Makro İnşaat Bahçetepe görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor...

Bahçetepe İstanbul vaziyet planı !

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Bahçetepe İstanbul vaziyet planı görselleri haberimizde bulunuyor...

Bahçetepe İstanbul'un İnşaat çalışmaları havadan görüntülendi!

Makro İnşaat ve Akyapı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Makro Bahçetepe İstanbul'un havadan en yeni videosu!

Makro İnşaat ve Akyapı Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Projesi hızla yükseliyor. Projenin inşaat görüntüleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar tarafından görüntülendi...

Bahçetepe İstanbul ödemeleri!

Bahçetepe İstanbul ödemeleri kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizde yer alıyor

Bahçetepe görselleri!

Bahçetepe görselleri, iletişim bilgileri, konut fiyatları ve ulaşım krokisi ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Bahçetepe İstanbul satılık!

Toplam 1.476 adet daireden oluşan Başakşehir Bahçetepe İstanbul satılık daire fiyatları 158 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor...

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul ulaşım!

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul ulaşım kapsamında proje, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de yükseliyor

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim?

Eylül 2012'de temeli atılan Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı Aralık 2014 olarak belirlendi...

Bahçetepe teslim tarihi!

Bahçetepe teslim tarihi olarak 2014 yıl belirlendi. Proje; 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul görselleri !

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul projesinde yer alan konutların Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

264 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Türkiye'de hayata geçirilen millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Murat Kurum, 264 millet bahçesinin inşaatının sürdüğünü söyledi.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

makro inşaat bahçetepe istanbul Haberi

makro inşaat bahçetepe istanbul

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Bahçetepe İstanbul projesi, Başakşehir Bölgesi'nde Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. 


Bahçetepe İstanbul Evleri Başakşehir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Bahçetepe İstanbul Evleri Başakşehir projesi, Makro İnşaat tarafından yükseliyor. Bahçetepe İstanbul Evleri Başakşehir'de 1476 daire bulunuyor. 


Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim?

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı Aralık 2014 olarak belirlendi. Bahçetepe İstanbul projesinde 30 katlı 2 rezidans kulesi ile 16 katlı 14 blok yer alıyor.


İnşaat çalışmaları Eylül 2011 yılında başlayan Bahçetepe İstanbul Rezidans'ta konutların alanları 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Bahçetepe İstanbul'da Bahçetepe Kuleler ve Bahçetepe Aile Bağları isimli iki ayrı kısım bulunuyor. Bahçetepe...