25 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul Evleri!

Başakşehir Bio İstanbul Evleri!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul Evleri Başakşehir'de Resneli Çiftliği'nde yükselecek olan Bio İstanbul projesinin içerisinde yer alıyor. Bio İstanbul projesi Başakşehir'de Türkiye'nin en donanımlı ve gelişmiş çocuk hastanesi yükselecek...




Bio City Development Company tarafından geliştirilen  Bio İstanbul  projesi TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP işbirliği ile İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.


Başakşehir Bio İstanbul Evleri 15 bin konuttan meydana geliyor. Fiyatların henüz belirlenmediği Başakşehir Bio İstanbul Evleri için teslimler yaklaşık 3 yıl sonra yapılıyor. Başakşehir Bio İstanbul Evleri projesi 2 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Çocuk Araştırma Merkezi, ofisler, ticari alanlar, konutlar, kültür - sanat alanları, eğitim binalarının yer alacağı Başakşehir Bio İstanbul Evleri projesi içeirisnde en donanımlı çocuk hastanesi inşa edilecek.


Biyomedikal bir proje niteliğinde olan Başakşehir Bio İstanbul projesi bir sağlık üssü olarak yükselecek. Başakşehir Bio İstanbul Evleri Resneli Çiftliği arazisi üzerinde hayata geçiriliyor.



Web Adresi: http://www.bioistanbul.org/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön