19 / 04 / 2024

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?



Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerleme konusu taşınmazlar İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı, S.S. Giyim Sanatkarları Sanayi Sitesi, 480 Ada, 7 parsel üzerinde yer alan Deposite AVM kapsamındaki A5 ve A6 Blok olarak belirlendi. Bloklar 2 bodrum + zemin + 3 normal kat + çatı katından oluşuyor. Toplam brüt kapalı alanı, bodrum ve çatı katı dahil mahallinde ve yapı kullanma izin belgesine göre toplam 97 bin 954,65 metrekare olarak belirlendi. Yakın çevrede orta ve büyük ölçekli sanayi siteleri, plazalar, banka şubeleri vb. ticari birimler yer alıyor. Aynı lokasyonda Başakşehir Toplu Konut Etapları'da bulunuyor. Otoban bağlantısına 1-2 dakikalık araç mesafesinde konumlanan taşınmaz, E-5 çevreyoluna yaklaşık 5-6 dakikalık araç mesafesinde yer alıyor. Deposite AVM ' nin bulunduğu konuma toplu taşıma araçları ve özel araçlarla ulaşım sağlanabiliyor. Dolapdere Sanayi Sitesi, Yapı Kredi ve Halkbank Şubeleri, Başakşehir Tapu Sicil Müdürlüğü değerleme konusu taşınmazlara nirengi noktası olarak gösterilebilir.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo için 842 milyon 410 bin TL değer takdir edilirken. KDV dahil toplam değeri 994 milyon 43 bin 800 TL oldu.

Servet GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin portföyünde yer alan Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo' ya ait 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla

Değerlem raporu için tıklayın


Geri Dön