20 / 04 / 2024

Başakşehir Deposite avm değeri

Başakşehir Deposite avm değeri

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Başakşehir 3.Cadde AVM 2019 değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki gayrimenkullerle ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

Başakşehir 3.Cadde AVM 2018 değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki 52 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2018 yılsonu değerleme raporu yayınladı...

Başakşehir Belediyesi'nden AVM ruhsatları açıklaması!

Başakşehir Belediyesi AVM ruhsatları hakkında açıklama yaptı. İşte Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama...

Başakşehir Vadiyaka lansman fiyat avantajıyla!

Lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satılan Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

24 Gayrimenkul'den Başakport ile Başakşehir'e dev proje!

Aziz Yeniay'ın başkanı olduğu 24 Gayrimenkul, Başakşehir'de dev kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Yeni yılda başlaması hedeflenen Başakport projesinde rezidans, avm, ofis ve ticari birimler olacak...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. "Fiyatı sen belirle" konseptiyle tanıtılan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 konut ile Merkez Kayaşehir AVM bulunan 10 dükkan ve 10 ofis satışa sunuluyor.

Başakşehir'de bir AVM'nin önünde bomba düzeneği bulundu!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bir AVM'nin önünde bomba düzeneği bulundu. Başakşehir'de bir alışveriş merkezi önünde bulunan bomba düzeneği etkisiz hale getirilerek, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Başakşehir Mall of İstanbul nerede?

Satış sürecine devam edilen Başakşehir Mall of İstanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Başakşehir cevabı veriliyor. Projenin içerisinde yer alan AVM'nin açılışı geçtiğimiz aylarda gerçekleşti...

Başakşehir Mall of İstanbul AVM 16 Mayıs'ta açılıyor!

Başakşehir'de 1.1 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Mail of İstanbul'un alışveriş merkezi 16 Mayıs'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 156 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'de mağaza dekorasyon çalışmaları devam ediyor.

Başakşehir Deposite avm değeri Haberi

Başakşehir Deposite avm değeri

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerleme konusu taşınmazlar İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı, S.S. Giyim Sanatkarları Sanayi Sitesi, 480 Ada, 7 parsel üzerinde yer alan Deposite AVM kapsamındaki A5 ve A6 Blok olarak belirlendi. Bloklar 2 bodrum + zemin + 3 normal kat + çatı katından oluşuyor. Toplam brüt kapalı alanı, bodrum ve çatı katı dahil mahallinde ve yapı kullanma izin belgesine göre toplam 97 bin 954,65 metrekare olarak belirlendi. Yakın çevrede orta ve büyük ölçekli sanayi siteleri, plazalar, banka şubeleri vb. ticari birimler yer alıyor. Aynı lokasyonda Başakşehir Toplu Konut Etapları'da bulunuyor. Otoban bağlantısına 1-2...