18 / 04 / 2024

Başakşehir Kuru Gıda Hali esnafına indirim kampanyası!

Başakşehir Kuru Gıda Hali esnafına indirim kampanyası!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi'nde dükkanların avans ve peşinat ödemesini eksiksiz olarak gerçekleştirmiş üyelere indirim yapılıyor...



İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Rami bölgesinde yer alan Kuru Gıda Toptancıları Hali Sitesi, Başakşehir'e taşınıyor. Rami'deki hal Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi’nin bulunduğu Başakşehir ilçesi Resneli çiftliği, Kayabaşı mevkiine taşınarak daha kapsamlı ve kullanışlı yeni bir ticaret merkezi olarak hizmet verecek. 


Başakşehir Kuru Gıda Hali'nde toplam 990 toptancı dükkanı, banka, restoran, kafeterya gibi 120 ticari mekan, 541 araçlık kapalı, 634 açık, 65 tır olmak üzere toplam bin 240 araçlık otopark, mescit ve sosyal tesis yer alacak. Proje toplam 322 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Halde satışa çıkarılan küçük dükkanlar 480 bin 500 TL'den, büyük dükkanlar ise 961 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buldu. 


İndirim kampanyası

Başakşehir Kuru Gıda Hali Projesi kapsamında İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) üyelerinin satın almış olduğu dükkanların avans ve peşinat ödemesini eksiksiz olarak gerçekleştirmiş üyelere, kalan borçlarının tamamını banka kredisi veya peşin olarak 28 Şubat 2018 tarihine kadar ödemeleri halinde kalan bakiye üzerinden yüzde 6,5 oranında indirim yapılacak.

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön