28 / 03 / 2024

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.



Başakşehir halkının mutluluğu için sosyal ve kültürel anlamda önemli projelere imza atan Başakşehir Belediyesi, Şelale Park Sosyal Tesislerini de ilçe halkının hizmetine sundu. Bahçeşehir Şelale Park içerisinde yer alan Başakşehir Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisi, bin metrekarelik bir alanda kuruldu. Tesis, pizza, makarna, salatalar, et çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfağından seçkin örneklerin yer aldığı bir menüye sahip. Geniş bir alanda hizmet verecek olan tesiste vatandaşlar kaliteli hizmetten uygun fiyatla faydalanabilecek. 40 dönümlük alana kurulu tesiste; Kay kay pisti, oyun parkı, açık hava fitness aletleri ve engelliler için oyun grupları da yer alıyor.


Başakşehir Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisi İşletme Müdürü Ümit Kokarca, tesise bahçe bölümünün eklenmesiyle toplamda 300 kişiye hizmet verebilecek bir kapasiteye ulaşacaklarını söyledi. Zengin mönüleriyle her zevke uygun bir hizmet sunduklarını belirten Ümit Kokarca, “İnsanların kalite konusunda beklentilerine cevap verebilmek en büyük amacımız. Sular Vadisi’nden sonra ikinci olarak hizmete giren tesisimizle inşallah bir zincir haline dönüşeceğiz” dedi.


Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği Başakşehir Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisi vatandaşları bekliyor.



Geri Dön