28 / 03 / 2024

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde bu haftaki durağı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi oldu. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Yasin Kartoğlu, okulun konferans salonunda sohbet tadında bir söyleşi yaptı.

Başakşehir’e yeni bisiklet yolu

Öğrencilerin ulaşım konusundaki sorularını cevaplayan Başkan Yasin Kartoğlu, okulun yakınında yer alan Oyakkent ile Kayaşehir 7. Bölge arasına bisiklet yolu yapılacağını dile getirdi. Bu yol tamamlandığında bisiklet yolu çevresinde ikamet eden gençlerin bisikletleriyle okula gidip gelebileceğini belirtti.

Başak Mahallesi’ne Gençlik Kompleksi geliyor

Spor yapmak için alanlara ihtiyaçları olduğunu belirten gençlere de cevap veren Başkan Kartoğlu, “Okulun yakınında gençlik ve spor merkezi yapmak için çalışmalara başlandı. Merkezimizin içerisinde havuz, kütüphane ve kıraathane olacak. İçeride sosyal faaliyet adına ihtiyacınız olan her şey olacak. Gençlik merkezlerimiz ve kıraathanelerimiz güvenli mekanlar. Ailelerinizin de sizi buraya gönderirken gönlü rahat edecek. Okulunuzun arka kısmına da bir halı saha ile spor salonu inşaatı projemiz var” diye konuştu.

 


Geri Dön