25 / 04 / 2024

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.



 

Ankara’nın son aylarda en gözde lokasyonlarından olan Ovacık’ta, Northland  Ankara  projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, projelerinin her detayıyla hem çok özel, hem de fonksiyonel bir yaşam alanı sunduğunu söyledi. Lansmandan bu yana gördükleri yoğun ilginin büyük ölçüde buna bağlı olduğunu belirten Uslu, piyasadaki durgunluğa rağmen Aralık’ta yoğun ilgi gördüklerini söyledi.

 

Uslu sözlerine şöyle devam etti: “Northland Ankara, mimarisinden, peyzajına; göletinden, sosyal donatı alanlarına kadar her detayında konforlu yaşam isteyenleri düşünerek kurgulandı. Zengin donanım, güçlü mimari yapıya karşın fiyat cazibesi ile de kısa sürede bölgesinin satış grafiğinde liderliği ele geçirdi. Çok sayıda proje örnek dairesine konuk çekememekten yakınırken bizim bu süreçte gerçekleştirdiğimiz satışlar bunun göstergesi. Gördüğümüz yoğun ilgiden çok memnunuz. Bu durum başarılı projenin hiçbir zaman satış sorunu yaşamayacağını bir kez daha gözler önüne seriyor.” 

-NORTHLAND ANKARA-

Doğusunda 1 milyon 210 bin metrekare Kartaltepe Kent Ormanı, batısında 80 bin metrekare park alanı ile eğitim kurumlarına ve hastanelere yakın konumuyla benzersiz bir lokasyonda bulunan Northland Ankara, 110 metre yüksekliğinde iki kulesi ve 6 tip daire çeşidiyle toplam 313 konuttan meydana geliyor. Projede gölü gören yalı daireleri ve cadde dükkanlar bulunuyor.
 

Web: http://northlandankara.com/


Geri Dön