17 / 04 / 2024

Başbakan bugün Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanı'nı açacak!

Başbakan bugün Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanı'nı açacak!

Şırnak Havalimanı’nın isminin “Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı” olarak değiştirilmesi hakkındaki karar, dünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Havaalanı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak...



Açılışı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Şırnak Havalimanı’nın isminin “Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı” olarak değiştirilmesi hakkındaki Bakanlar Kurulu kararı, dünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Kararda, “Şırnak Havalimanının isminin “Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı” olarak değiştirilmesi; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 8 Temmuz 2013 tarihli yazısı üzerine, Bakanlar Kurulunca 8 Temmuz 2013 tarihinde kararlaştırılmıştır” ifadesi kullanıldı.


Şırnak Havaalanı’nın açılışı bugün Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak. Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım ile bölge bakan ve milletvekillerinin de katılacağı açılış törenine, BDP’li vekillerin ve bölge halkının kalabalık katılımı bekleniyor.


Bu arada Şırnak eski milletvekili Mahmut Alınak, dün yaptığı açıklamada, Başbakan’ın bugün havaalanı açılışını yapmak için Şırnak’a gideceğini hatırlatarak, BDP’nin açılışa gitme çağrısını eleştirdi. Alınak “Tayyip Erdoğan’ı in cin top oynayan boş bir alanla başbaşa bırakmalıyız” dedi.


Vatan Gazetesi


Geri Dön