26 / 04 / 2024

Başbakan Yıldırım: Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmış!

Başbakan Yıldırım: Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmış!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, "Yerli araba yapmak ilkellikmiş, Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş. Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmışlar" dedi...



Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin sorularını yanıtladı ve güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 "Millet ittifakı, yıkım ittifakı"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Millet İttifakı'nın kampanyalarına baktığında bir "yıkım ekibi" gördüğünü ifade eden Yıldırım, ortada yapıcı bir şey göremediğini söyledi. 

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; "İstedikleri kadar ittifak kurabilirler, benim itirazım söylemlerine. Söylemler ülkemizin yararına yapıcı söylemler değil. Bir intikam hırsıyla hareket ediyorlar, 'Recep Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz.' Başka bir şey söylemiyorlar. Millet bununla mı ilgileniyor, milletin ilgilendiği konulara niye girmiyorsunuz. Yerli araba yapmak ilkellikmiş, Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş, nükleer santrali durduracaklarmış, daha bir sürü şey, Saray'ı başına yıkacakmış. Bir kin, intikam duygusuyla hareket ederseniz bu ülkenin başına nasıl Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Hızlı tren göçü artırıyormuş gibi abuk subuk şeyler. Bu şöyle bir sonuç veriyor; bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmışlar."  

Yıldırım, başbakanlığında Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü gibi önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti.


Geri Dön