19 / 03 / 2024

BASF'tan 3.havalimanı için altyapı çözüm önerileri!

BASF'tan 3.havalimanı için altyapı çözüm önerileri!

Bir havaalanının doğru tasarlanması ve sağlıklı işletilebilmesi için yapısal çözümler geliştiren BASF, enerji verimliliği, ısı yalıtımı, su ve atık yönetimi gibi alanlarda dünyadan örnekler göstererek çözüm önerilerini paylaştı.



İstanbul'da üçüncüsü düzenlenen Havaalanları Geliştirme Zirvesi’ne  "Sürdürülebilirlik Sponsoru" olarak destek veren BASF, İstanbul’da yapılan yeni havaalanı için temel altyapı sistemlerine ilişkin çözüm önerileri sundu. Dünyadan birçok havaalanı projesi örneklerinin de konuşulduğu zirvede, havalimanları için tasarım aşamasından işletme aşamasına kadar birçok alanda BASF’nin geliştirdiği temel çözüm önerileri gündeme geldi. Zirvede sivil havacılık ve devlet yetkilileri, inşaat firmaları, malzeme ve servis sağlayıcıları ile tasarım ve mimarlık firmaları gibi kurumlardan birçok üst düzey katılımcı görüş alışverişinde bulundu. 

BASF, yeni havaalanı projesinin sağlıklı yürütülmesi için gerekli yapı kimyasalları, enerji verimliliği, ısı yalıtımı, akustik ses yalıtımı, yangın yalıtımı, ultfafiltrasyon membranları, su ve atık yönetimi ile yenilenebilir enerji konularında sistem ve proseslerle ilgili çözümler üretiyor.


Geri Dön