25 / 04 / 2024

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Firma: NG Kütahya Seramik Grubu

Proje: NG Residence

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...



NG Residence projesi yatırımcısına sağladığı kazançla bölgenin yıldızı olarak öne çıkıyor. Proje benzersiz tasarıma ve işçiliğe sahip daireleriyle, üst düzey konforda zirveyi yakalıyor.
 

NG Kütahya Seramik Grubu imzası taşıyan NG Residence, İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. NG Residence projesinde yıl sonu kampanyası sunuluyor. 

NG Residence projesinde büyüklükleri 62 ile 139 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje, toplamda 288 daireden meydana geliyor. NG Residence, 3.18 metreye uzanan tavan yüksekliğiyle yaşam alanlarını ferahlatıyor.

Basın Ekspres  NG Residence  kampanyalı ödeme!

NG Residence’ta aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL’den başlıyor. NG Residence  projesinde sunulan hizmetler arasında; 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkânları da buşunuyor. 
 

26 katlı rezidans bloğu ve 28 katlı otel bloğu olarak tasarlanan NG Residence projesi 132 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Telefon : 0212 452 77 77
Web : ngresidence.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


projeye sor



Geri Dön