16 / 04 / 2024

Basın Eskpres Nurol Park'ta avantajlar devam ediyor!

Basın Eskpres Nurol Park'ta avantajlar devam ediyor!

Nurol Park projesindeki avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Nurol Park konut, ofis, AVM ve otel seçenekleriyle bölgenin en prestijli karma projesi olarak öne çıkıyor.



BASIN EKSPRES’İN EN PRESTİJLİ KARMA PROJESİ NUROL PARK’TA AVANTAJLAR DEVAM EDİYOR


Nurol Park’ın cazip kampanyası kapsamında ister peşin fiyatına ister 0 peşinat, ister %0 faiz fırsatı sunuluyor, üstelik tüm bu avantaj paketlerinde KDV’nizi Nurol GYO karşılıyor. Nurol Park Ofislere ise sıfır peşinatla, kira öder gibi sahip olma fırsatı sunuluyor.


Nurol Park’ın özel dünyasında, avantajlı seçeneklerle ev sahibi olma imkanı devam ediyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres’in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor. Loft, rezidans ve tower daireleri, modern ofisleri, geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Avantajlı seçeneklerle Nurol Park’ın özel dünyası sizleri bekliyor

Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park’ta eşsiz fırsatlarla hayallerinizdeki eve kavuşma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında ister 0 peşinat, isterseniz de %0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca bütün bu avantaj paketlerinde %18 KDV’nizi Nurol GYO karşılıyor. 

Sıfır peşinatla Nurol Park Ofis’te yerinizi alın

Nurol GYO, hayatın merkezinde yer alan projesi Nurol Park Ofis’te sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik yılın ilk yarısında yapılacak teslimat ile yaz mevsimine yeni ofisinizde girme imkanı sizleri bekliyor.


Nurol Park, toplam 19.000 m2’lik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanarak, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofisler, 99m2'den 1600 m2'ye kadar birleştirilebilen tasarımıyla ihtiyacınıza göre şekilleniyor.


Nurol GYO, 4 metre tavan yüksekliği ve açılabilir pencereleriyle geniş ve ‘nefes alan ofisler’ sunuyor. Ofislerde teras ve balkon seçenekleriyle de havadar bir çalışma ortamı yaratılıyor. Tesisat ve kabloların yükseltilmiş döşeme altına gizlenmesini sağlayan Shell & Core özelliği sayesinde, Nurol Park Ofis’te çalışma alanlarına işlevsellik geliyor.

Yeni bir cazibe merkezi olacak 

İstanbul’da yeni bir cazibe merkezi oluşturacak olan Nurol Park, bölgenin değerinin yükselmesine de güçlü katkı sağlayacak. Nurol Park’ta iş, yaşam, alışveriş, spor ve peyzaj alanları mükemmel bir uyumla bir arada olacak. Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek, samimi bir mahalle ortamında komşuları ve dostlarını ağırlayabilecek, yeşillikler içinde yürüyüşler ve spor aktiviteleri gerçekleştirerek sağlıklı bir hayatın keyfini yaşayacak.

Sokak mağazalarında alışveriş keyfi iki adım uzaklıkta 

Nurol Park, ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları ile cıvıl cıvıl bir alışveriş ortamı sunuyor. AVM’lerin boğuculuğu ve sıkıcılığından hoşlanmayanlar için açık havada özel bir alışveriş alternatifi sunan Nurol Park, ticari üniteleriyle her ihtiyacı karşılayacak. Ayrıca gözde restoran ve kafeler, Nurol Park sakinlerinin ve ziyaretçilerin hizmetinde olacak. 

Kolay ve modern ulaşım imkanı

E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi’nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park’ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.


Web: http://www.nurolpark.com.tr/tr/




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Nurol GYO, Basın Ekspres'te inşa ettiği Nurol Park'la geleneksel mahalle yaşamı ve modern ihtiyaçları karşılamayı hedefliyor. Konut, ofis, alışveriş ve peyzaj alanlarından oluşan projede bölgenin ilk açık hava meydanı hayata geçiriliyor. Nurol Park'ta 1512 daire bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplam 19 bin metrekarelik ofis alanları da mevcut. 


KOLAY ULAŞIM İMKAN


Nurol Park konumuyla kolay bir ulaşım imkanı sunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı ile 3. Havaalanı'nın ulaşım alternatiflerine yakın. Hemen yanındaysa iki metro durağı bulunuyor. 


PARK'TA FAİZLER 0.59'DAN BAŞLIYOR 


Nurol Park'tan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan avantajlı ödeme kampanyası sürüyor. Kampanya kapsamında faiz oranları 0.59'dan başlıyor. 


SOKAK MAĞAZALARINDA ALIŞVERİŞ 


Nurol Park, ziyaretçilere de açık olan sokak mağazalarıyla alışveriş ortamı sunuyor. AVM'lerden hoşlanmayanlar için açık havada alışveriş alternatifi sunan Nurol Park, ticari üniteleriyle ihtiyaçları karşılayacak. Restoran ve kafeler de Nurol Park sakinlerini ve ziyaretçileri bekleyen hizmetler arasında. 




Posta


Geri Dön