19 / 04 / 2024

Başiskele Alize Park City'de yaşam başladı!

Başiskele Alize Park City'de yaşam başladı!

Kısa süre önce tamamlanan Alize Park City'de yaşam başladı. Sitenin en güzel dairelerinden, iki oda bir salondan oluşan, toplam 110 metrekare kullanım alanlı daire satılığa sunulmuştur.



Başiskele Yuvacık Bölgesinde, 8 blok 11 2 normal daireden oluşan Alizepark City modern mimariye ve geniş sosyal donatılara sahip. Fitness salonu, yüzme havuzu, havuz bar, soyunma odaları, duş kabinleri, yönetim odası, dinlenme odaları, yürüyüş parkuru, çocuk parkı gibi sosyal imkanlara sahip olan sitede, geniş şeklide ayrılmış yeşil alanları ilk göze çarpan özelliklerinden bir kaçı olduğunu söyleyebiliriz. 


2+1 ARA KAT DAİRE 

Alizepark City'de satıla sunulan dairemiz toplam 110 metrekare kullanım alanlı, iki oda bir salondan oluşuyor. Geniş balkon, kaliteli malzeme ve işçiliğiyle dikkatleri üzerine çeken dairemiz dört katlı binanın üçüncü katında bulunmakta. Binada asansörün olduğunu da belirtmek isteriz. Merkezi sistemle ısınan, düşük aidatı olan dairemiz çift cepheli olduğunu da belirtmek isteriz. 


MUTLAK GÖRÜN, SON 2+1 DAİRE 

Alizepark City'de satılığa sunulan bu 2+1 daire 215.000 TL satış fiyatı olarak belirlendi. Kısa süreliğine bu fiyatta yeni alıcısını bekleyecek. Daha farklı bilgi ve detay için Kocaeli Emlak Eylem Bııyük'ten bilgi alabilir ve bu daireyi görmek için program yapabilirsiniz. 


alizeparkcity.com/


Bizim Kocaeli


Geri Dön