16 / 04 / 2024

Alize Park City fiyat

Alize Park City fiyat

Kısa süre önce tamamlanan Alize Park City'de yaşam başladı. Sitenin en güzel dairelerinden, iki oda bir salondan oluşan, toplam 110 metrekare kullanım alanlı daire satılığa sunulmuştur.

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Başiskele Alize Park City'de yaşam başladı!

Kısa süre önce tamamlanan Alize Park City'de yaşam başladı. Sitenin en güzel dairelerinden, iki oda bir salondan oluşan, toplam 110 metrekare kullanım alanlı daire satılığa sunulmuştur.

MHT Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MHT Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Çelik Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Atatürk Bulvarı Park City Sitesi'nde kuruldu.

Aqua City Denizli fiyat listesi!

Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Eski EGS Park alanında inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sivas Park City AVM 5.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Sivas Merkez'de Park City AVM içerisinde bulunan 40 mağaza Sivas 2. İcra Dairesi tarafından 11 Mart 2015 günü saat 11:00 ile 15:20 arasında ihaleye çıkarılıyor.

Bio City Development Bio İstanbul projesinden çekildi!

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Sinpaş Aqua City Denizli projesinin lansmanı 17 Ekim'de!

Sinpaş Yapı, Denizli EGS Park içerisinde dev konut projesi Aqua City Denizli'ye başlıyor. Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Aqua City Denizli projesinin lansmanı 17 Ekim'de yapılıyor...

Alize Park City'nin sosyal tesislerinde solar enerjisi kullanılacak!

Alize Park City, Kocaeli'de bir ilki gerçekleştirerek sosyal tesislerinde solar enerji kullanımını hayata geçirmeye karar vermiş. Böylece tesisin bütün enerji ihtiyacı ekstra bir harcama gerektirmeden çözüme kavuşmuş olacak

Alize Park City 'de 150 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Alize Park City projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Alize Park City 'nin anahtar teslimlerinin 2015 sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Park City Esenkent'in havadan yeni görüntüleri!

18 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Park City projesi 383 konut, 56 mağaza ve 38 ofisten meydana geliyor. Park City www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Alara City satılık daire!

Çocuk oyun parkı, kreş, kafeterya ve sauna gibi sosyal alanların yer aldığı Alara City Beylikdüzü projesinde yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabiliyor. Alara City satılık daire 200 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Alize Park City fiyat Haberi

Alize Park City fiyat

Başiskele Yuvacık Bölgesinde, 8 blok 11 2 normal daireden oluşan Alizepark City modern mimariye ve geniş sosyal donatılara sahip. Fitness salonu, yüzme havuzu, havuz bar, soyunma odaları, duş kabinleri, yönetim odası, dinlenme odaları, yürüyüş parkuru, çocuk parkı gibi sosyal imkanlara sahip olan sitede, geniş şeklide ayrılmış yeşil alanları ilk göze çarpan özelliklerinden bir kaçı olduğunu söyleyebiliriz. 


2+1 ARA KAT DAİRE 

Alizepark City'de satıla sunulan dairemiz toplam 110 metrekare kullanım alanlı, iki oda bir salondan oluşuyor. Geniş balkon, kaliteli malzeme ve işçiliğiyle dikkatleri üzerine çeken dairemiz dört katlı binanın üçüncü katında bulunmakta. Binada asansörün olduğunu da belirtmek isteriz. Merkezi sistemle ısınan, düşük aidatı olan dairemiz çift cepheli olduğunu da belirtmek isteriz. 


MUTLAK GÖRÜN, SON 2+1 DAİRE 

Alizepark City'de satılığa sunulan bu 2+1 daire 215.000...