25 / 04 / 2024

Başkan adayı Palancıoğlu: Talas için 20 projemiz var!

Başkan adayı Palancıoğlu: Talas için 20 projemiz var!

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas için 20 projelerinin olduğunu ve bu projelerin sadece Kayseri’de değil, Türkiye genelinde ses getireceğini söyledi...




AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas için 20 projelerinin olduğunu ve bu projelerin sadece Kayseri’de değil, Türkiye genelinde ses getireceğini söyledi. 


Palancıoğlu, ilçe teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek seçim startını verdi. Düzenlenen akşam yemeğine AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. 


Yemek öncesi konuşan Palancıoğlu, "Daha önceki görevimizde Yozgat, Sivas ve Kayseri için çalıştık şimdi sıra Talas’ımızda." dedi. ORAN Genel Sekreteri olduğu dönemde Hollanda büyüklüğünde bir alana hizmet verdiklerini belirten Palancıoğlu, "Talas’ın tarihi dokusunu tek tek değil bir bütün olarak koruyarak, sadece Kayseri’nin değil Türkiye’de kamunun yararlanabileceği ve Türkiye genelinde ses getirecek projelere imza atacağımıza inanıyorum." diye konuştu. 


Yozgat Haber


Geri Dön