19 / 04 / 2024

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Murat Serhat Keçeci tarafından kuruldu. 


Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.



Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Yunus Emre Mah.Mart Sok.No.3/6 Sancaktepe 


Geri Dön