19 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Firma: Başyazıcı Grubu

Proje: Başyapıt Dragos

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..



İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen  Başyapıt Dragos  projesi 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor. Proje  Başyazıcı Grubu  imzası taşıyor. 

 

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunulan  Başyapıt Dragos  Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

 

Projede marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı da yer alacak.

 

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Maltepe Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi kapsamında projede daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

 

Başyapıt Dragos, lokasyon olarak E-5’e araçla 2 dakika, minibüs caddesine yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne yürüyerek 1 dakika araçla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne araçla 3 dakika mesafede konumlandırılıyor. 

 

Başyapıt Dragos ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

 

Başyapıt Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı. Proje hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak butik yapısıyla dikkat çekiyor. 

 


Tel: 444 90 17  
http://www.basyapitdragos.com.tr/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön