16 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos ödeme kampanyası 2018

Başyapıt Dragos ödeme kampanyası 2018

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

Nisan ayı sonuna kadar başvuranlara 6337 TL ödeme! İşte detaylar!

Nisan ayı sonuna kadar devlet eliyle başvuranlara 6337 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları!

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 5+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 445 bin TL'den başlıyor. 

Nest Dragos ödeme planı 2018!

Nest Dragos ödeme planı 2018 haberimizde yer alıyor. BGS Nest Yaşam tarafından hayata geçirilen projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

Başyapıt Dragos güncel fiyat 2018!

Başyapı Dragos güncel fiyat 2018 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 470 bin TL'den başlıyor. Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek....

Mühye Başkent Emlak Konutları ödeme kampanyası!

Mühye Başkent Emlak Konutları ödeme kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme imkanının yanı sıra diğer ödeme avantajları da bulunuyor...

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı!

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Başyapıt Dragos ödeme kampanyası 2018 Haberi

Başyapıt Dragos ödeme kampanyası 2018

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor. Proje Başyazıcı Grubu imzası taşıyor. 

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunulan  Başyapıt Dragos  Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Projede marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı da yer alacak.

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Maltepe Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi kapsamında projede daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Başyapıt Dragos, lokasyon olarak E-5’e araçla 2 dakika, minibüs caddesine yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne yürüyerek 1 dakika araçla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne araçla 3 dakika mesafede...