24 / 04 / 2024

Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açıldı!

Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açıldı!

BASEK Başkanı Gürbüz, Mavişehir Tıp Merkezi sayesinde, bu kentte yaşayanların tüm sağlık hizmetlerine kavuşacağını söyledi. Gürbüz Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezinin Mavişehirliler'e hizmet vereceğini sözlerine ekledi




Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) bünyesinde kurulan Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi'nin açılışı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket Canıtez katıldı. Açılış sonrası ziyaretçiler, Arya Kamali'nin  İzmir  ve Tıp Minyatürleri Sergis'ini gezdiler. 


Mavişehir'de tam donanımlı binasında hasta kabulüne başladıklarını dile getiren BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, "Mavişehir kentinde yaşayanlar sağlık hizmeti için Çiğli, Karşıyaka, Alsancak'a gitmek zorunda kalıyorlardı. Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezimiz, Mavişehirliler'e hizmet verecek" dedi.


'Önemli boşluğu dolduracak'

SGK ile anlaşmalı Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi'nin başta kadın doğum olmak üzere, kardiyoloji, fizik tedavi, dermotoloji, güzellik estetik, genel cerrahi, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, nöroloji, üroloji, psikiyatri, ortopedi, dahiliye, olmak üzere, Radyoloji ve görüntülemede de direk rontgen, 4 boyutlu ultrason, endoskopi, renkli doopler, ultrason, mamografi, kolonoskopi ve kemik dansitometri sağlık hizmetlerinin verileceğini ifade eden Dr. Gürbüz, "Batı Anadolu Tıp Merkezi bizim önemli bir ayağımız. Merkezimiz Mavişehir'de önemli bir boşluğu kapatacak" dedi.


Sağlık ve eğitim tek çatıda 

Bu yıl yoğun bir çalışma içerisine girerek bünyelerindeki sağlık ve eğitim kurumlarını BASEK ismiyle tek çatı altında topladıklarını belirten Dr. Gürbüz, "Bünyemizde Batı Anadolu Central Hospital, Batı Anadolu Mersinli ve Mavişehir Tıp Merkezi isimli kurumlarımızla sağlık hizmeti veriyoruz. Eğitim kurumlarımız arasında zihinsel ve fiziksel engelliler okulu ve sağlık meslek lisemiz var. Biz ne yaparsak, insan sağlığı ile ilgili çalışıyoruz. Hastane açıyoruz, sağlık hizmeti veriyoruz. Eğitim tesislerinde sağlık eğitimi veriyoruz. Turizm tesisleri açıp sağlık turizmi yapıyoruz. Gıda sektöründe Selendi Maden Suyumuz ile sağlıklı gıda üretiyoruz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön