29 / 03 / 2024

Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.



Batı Mahal Villaları büyüklükleri; Ilara villa seçeneği 647 metrekare, Jasmine villa seçeneği 556 metrekare,  Katie villa seçeneği 526 metrekare olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen projede bahçe alanları 45 metrekare ile 60 meterkare arasında değişiklik gösteriyor. Proje  Yalçınlar Group  imzası ile yükseliyor.


Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 890 bin dolar + KDV olarak satışa sunuluyor. 


Sosyal alanları arasında projede masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, fitness center, Türk Hamamı, kafe, restaurant gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında proje havaalanına 20 dakika, TEM’e 5 dakika, Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.


Batı Mahal Villaları projesinde 1. etap teslimlerinin 18 ay sonra, 2. etap teslimlerinin 2 yıl sonra, 3. etap teslimlerinin ise 3 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL


Tel: 0212 886 19 00

Web: www.batimahal.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön