05 / 05 / 2024

Batı Mahal'e lansman öncesi yoğun ilgi!

Batı Mahal'e lansman öncesi yoğun ilgi!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi Pelican Hill mahallesinde geliştirilen Batı Mahal projesine lansman öncesi gelen yoğun talep kontenjanları doldurunca, satışlara ara verildi. İşte ayrıntılar...



Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi Pelican Hill mahallesinde geliştirilen Batı Mahal, bölgenin ilgi çeken villa projelerinden.


Batı Mahal projesini iki katta villa konsepti ile gerçekleştiriyor.


Yaklaşık 400 dönümlük tek parselde 150 müstakil bahçeli villalardan oluşan  Batı Mahal’de net  430 m2’ lik  İleria tipi vilların % 50’si sahiplerini buldu.


Ortalama 2.5 dönüm içinde yer alan Ileria tipi villaların 1.240.000-$ + KDV değer üzerinden satışlarının gerçekleştiğini ifade eden Yalçınlar Group Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, lansman öncesi satış kontenjanlarının dolduğunu, satışlara revize edilecek fiyatlarla lansman döneminde yeniden başlanacağını açıkladı.


İleria tipleri için “ talep listesi “ oluşturduklarını, 330 – 360 m2’ lik Katia ve Jasmine tiplerinde satışların devam ettiğini, Batı Mahal’de lansman döneminin  proje içi “satış ofisi ve örnek villaların ” hazır olmasıyla  başlayacağını söyledi. 



Batı Mahal’de satışları devam eden müstakil bahçeli villaların 790.000-$ + KDV’ den başladığını belirten Bilge Özdemir, “Büyükçekmece Göl Vadisi'nde  arsa fiyatına; bölgenin en gelişmiş teslim ve kalite standardını “ sunduklarını projenin önemli bir “yatırım ve yaşam fırsatı “ olduğunu bu fırsatın dolmak üzere olan satış kontejanları kapanmadan değerlendirilmesini önerdiğini vurguladı.   



EmlakKulisi.com




Geri Dön