28 / 03 / 2024

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.



EgeYapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor.


Bulunduğu bölgeye adını veren ve tüm etapları tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir, on bir ayın sultanı Ramazan’a özel kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere; peşinatı 2 yıl erteleyerek , banka kredisi ödemelerine ise hemen başlayarak ev sahibi olma fırsatını sunuyor.

EgeYapı Group İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği ‘’Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’’ ödüllü projesi Batışehir’de,11 ayın sultanı Ramazan ayına özel fırsatlarla dolu kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. 


İstanbul’un yeni yaşam merkezinde, en dikkat çeken karma yaşam merkezlerinden Batışehir; 24 Haziran – 19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek Ramazan ayı kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenleri peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak hemen evlerinde yaşamaya davet ediyor. Yatırımcılar ise  peşinat ödemeden , hemen kira getirisi elde etme şansını da elde ediyorlar.


Farklı ödeme planlarından yararlanmak isteyenler ise 36 ay %0 faiz veya 60 ay %0,69 firma vadeli ödeme planlarıyla Batışehir’den daire sahibi olabiliyor.


Yaşamın devam ettiği ve son dairelerin satışa sunulduğu Batışehir’de Ramazan kampanyası kapsamında, peşinatı 2 yıl sonra ödeyerek sadece banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Yalnızca yüzde 1 kaparo veriliyor ve peşinat 2 yıl sonraya erteleniyor, bu sürede ev sahipleri yaşamaya başladıkları dairelerinde sadece banka kredisi ödemelerine devam etme fırsatı yakalıyor. 



Geri Dön