19 / 03 / 2024

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!



Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batmanda, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin liradan alıcı buluyor. 


GAYRİMENKUL KAZANDIRIYOR


Batman'da prim yapan gayrimenkuller, 2015 yılı arifesinde de el yakıyor. Yaz-kış inşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da konut fiyatları 350 ila 400 bin lira arasında alıcı buluyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 220 metrekareyi bulan 4+1 konutlar 400 bin liradan satışa çıktı Emlakçlar. Batman'm gözde semtlerinde yeni dairelerin pnm yaptığına dikkat çekiyor.


GÖZDE SEMTLER GÜLTEPE VE ÇAMLITEPE


Tilmerç'le birleşen Gültepe ve Çamlıtepe, yap-satçıların gözde alanına dönüştü. Yeni konutların yükseldiği iki semtte modern daireler 350 ila 400 bin lira arasında alıcı buluyor. Kentin hızla geliştiği bölgelerde altyapı sorunları olmasına rağmen yurttaşların, Gültepe ile Çamlıtepe semtlerini tercih ettiğini söyleyen bazı emlakçılar, "Batman'ın yeni semtleri hem havadar hem de şehir gürültüsünden uzak. Her kesimden konutlara talep var" dediler.


HİZMET BEKLİYORLAR


Yeşil alan, altyapının yanı sıra elektrik kesintilerinin ciddi boyutlarda olduğu yeni semtlerde bazı kurum ve kuruluşlardan hizmet beklediklerini de ifade eden Çamlıtepe ve Gültepe semt sakinleri, şöyle konuştular:

"Semtlerimiz hızla gelişiyor. Fakat hizmette de geriliyoruz. Yeni semtleriz. Yeni semtler olduğumuz için bazı hizmetlere gereksinimiz var. Kurum ve kuruluşları yeni semtlere davet ediyoruz DSİ sulama kanalının geçtiği güzergaha yakışmayan manzaralar var. Kurumlardan hizmet bekliyoruz." 





Geri Dön