19 / 04 / 2024

Baumit sıva ürünleri ile yapıların duvarlarına dayanıklılık katıyor!

Baumit sıva ürünleri ile yapıların duvarlarına dayanıklılık katıyor!

Baumit’ in kaliteli ve güvenli çalışma felsefesi ile geliştirilen Baumit makine ve de el sıvaları, gerek uygulama gerekse kullanım açısından konfor ve detasarruf sağlı yor...



Baumit’in nefes almaya imkan veren sıva sistemleri, hızlı ve kolay bir şekilde uygulanabiliyor.

Birbiriyle uyumlu ürünler sayesinde daha uzun ömürlü ve dayanıklı duvarlar yaratılabiliyor.

 

İstanbul metrosu, saygın AVM projeleri ve otopark inşaatlarında da tercih edilen Baumit iç ve dış yüzeyler için makine sıvaları, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolay uygulanabilme özelliği ile zamandan ve işçilikten tasarruf sağlıyor. Örneğin gazbeton elamanlar için geliştirilen özel sıva sistemi MPA 35L, gazbeton üzerine doğrudan, ön serpme gerektirmeden uygulanabiliyor. Perlitli, hafif bir sıva olan MPA 35L, tek seferde 10mm’den 25mm’ye kadar uygulanabiliyor ve istenildiği takdirde sıva tabakası uygulaması için gerekli  şartlarla 50mm’ye kadar çıkarılabiliyor.

 

Tümüyle mineral esaslı Baumit ince sıvaları, zararlı madde içermeyen ve doğal alkali özellikleri ile küflerin barınamayacağı ortamlar yaratıyor. Beyaz çimento esaslı Baumit GlemmaBrillant iç ve dış mekanda sıva üzeri uygulamalar için geliştirilen bir ürün. Saten dokulu olan Baumit GlemmaBrillant ile daha pürüzsüz yüzeyler elde edebiliyor. Sonrasında yine astar uygulandıktan sonra hazır dekoratif kaplama veya boya ile renklendirilebiliyor.

 

Son kat olarak Baumit kaplama ve boyaları ile duvarlar daha renkli, sağlıklı ve konforlu bir yapı kazanıyor.



Geri Dön