26 / 04 / 2024

Bayraklı Belediyesi'nden vatandaşlara emlak vergisi teşekkürü!

Bayraklı Belediyesi'nden vatandaşlara emlak vergisi teşekkürü!

Bayraklı Belediyesi emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam ve vatandaşların belediyeye yaptığı tüm vergi-harç gibi ödemeleri gerçekleştirenlerin cep telefonlarına mesaj göndererek hem teşekkür ediyor hem de hatırlatmada bulunuluyor.




Bayraklı Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam ve vatandaşların belediyeye yaptığı tüm vergi-harç gibi ödemeleri gerçekleştirenlerin cep telefonlarına mesaj göndererek hem teşekkür ediyor hem de hatırlatmada bulunuluyor. Bu yöntem sayesinde de belediyenin vergi toplamada geçen yıllara oranla artış yakalaması ise yüzleri güldürüyor. Öte yandan emlak, çevre ve temizlik vergilerinin 2. taksitinin son ödeme tarihinin ise 30 Kasım olduğu bildirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Mali İşler Müdürlüğümüz mesaj sistemi sayesinde vergi borçlarını daha hızlı bir şekilde tahsil eder duruma geldi. Bunda bizim e-belediyecilik ve mobil uygulama seçeneklerimizin de bulunması etkili oldu. 

Bununla birlikte vatandaşlarımız da dönem vergileri hakkında bilgilendirildikleri için vergi tahsilinde bir artış da yaşandı. Bundan sonraki dönemlerde de bu sürecek" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön