25 / 04 / 2024

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi!

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi şehir manzaralı dairelerde 196 bin dolardan başlarken, deniz manzaralı dairelerde 255 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Folkart Towers projesi 46 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor...




Folkart Towers projesi  İzmir  Bayraklı bölgesinde inşa ediliyor. 2 blok olarak inşa edilen  Folkart Towers  Bayraklı projesinde bloklar 46 katlı olarak hayata geçiriliyor. Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi haberin devamında yer alıyor.


Folkart Towers Bayraklı projesi  Folkart Yapı  tarafından inşa ediliyor. Bayraklı Folkart Towers projesi 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. Folkart Towers Bayraklı satılık 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri tasarlandı. Folkart Towers Bayraklı ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi deniz manzaralı 1+1 dairelerin satışlarında 255 bin dolardan başlıyor. Folkart Towers Bayraklı projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Folkart Towers Bayraklı projesinde daireler 80 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Folkart Towers Bayraklı satış ofisi ile 444 22 78 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi şehir manzaralı 1+1 dairelerin satışlarında ise 196 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Bayraklı Folkart Towers teslim tarihi A blok için 2013 yılı sonu, B blok için Nisan 2014 olarak belirlendi.


Bayraklı Folkart Towers iletişim

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön