25 / 04 / 2024

Bayram kredisi veren bankalar hangileridir? 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi hangi bankalar veriyor?

Bayram kredisi veren bankalar hangileridir? 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi hangi bankalar veriyor?

Bayram kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kurban Bayramının yaklaşması ile 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi veren bankalar sorgulanıyor. İşte merak edilen o detaylar!



Bayram kredisinin hangi bankaların verdiği, Kurban bayramına sayılı bir zaman kala vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Bayramda memleketini ziyaret edecekler, tatile gidecekler ya da acil nakite sıkışanlar 3 ay ertelemeli 50 bine kadar bayram kredisi veren bankaları araştırmaya başladı. Peki, bayram kredisi veren bankalar hangileridir? Hangi banka ne kadar faizle bayram kredisi veriyor? İşte bayram kredisine dair araştırılan detaylar... 

BAYRAM KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Akbank 

Akbank Mobil veya İnternet'e girerek veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak kredi başvurusu yapabilir, onaylanması halinde belgesiz, imzasız Direkt Kredi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz.

BAYRAM KREDİSİ KAMPANYA KOŞULALRI NELERDİR?

Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebiliyor. Akbank Şubeleri, Akbank Mobil ve İnternet, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'nden kullanılan kredilere uygulanan faiz oranları farklılık gösterebilmektedir.

50.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerinde erteleme dahil kredi vadesi en az 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için ise erteleme dahil en az 36 aydır. Azami kredi vadesi bu şekilde belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınır. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı ödenmelidir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlamaktadır.
Ertelemeli kredi başvurusu Akbank Mobil ve İnternet, Akbank Şubeleri ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nden yapılabilir. Kredi koşulları şubelerde, Akbank Mobil ve İnternet ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nde farklılık gösterebilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön