25 / 04 / 2024

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

 Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.



Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağında 3 projesiyle toplam 10 ödüle layık görülen İki Design Group, bu kez de bölgelerinde "en iyi" seçilen projelerin yarıştığı ve dünyanın en önemli mimarlık, ofisleri ile gayrimenkul geliştiricilerinin katıldığı 2017 Grand Final'e adını yazdırdı.

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre İki Design Group, Üsküdar ve Bayramoğlu karma projeleri ile önce Avrupa birincisi seçildi. Değerlendirmeler 70 kişilik uluslararası jüri tarafından gerçekleştirildi.

 

İki Design Group Avrupa'yı temsilen bu projeler ile "En İyi Karma Proje" dalında diğer kıtalarla yarışarak "Dünyanın En İyisi" ödülüne layık görüldü. 


Londra'da düzenlenen törende ödül İki Design Group Yönetici Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader ve Sema Özsaruhan'a verildi. 


- "Türk gayrimenkul sektörünün ünü dünyanın dört bir yanına yayıldı

İki yıl üst üste "Dünyanın En İyisi" ödülünü almanın kendileri için büyük gurur kaynağı olduğunu ifade eden Murat Kader, "Bu yıl da Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi ile Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarım ödülünün sahibi olduk. İşverenlerimizle birlikte bu ödülü almak bize gurur verdi." ifadelerini kullandı. 

 

Sema Özsaruhan da doğru ve  sürdürülebilir bir yapının doğru ve basit tasarımlarla da sağlanabileceğine yönelik inançla projelerini şekillendirdiklerini söyledi. 


Geri Dön