26 / 04 / 2024

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.



Gayrimenkulve inşaat sektörüne farklı değerler katan Sign of the City Awards ödültöreni 11 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti. 45 yıldır sektöre ilkler katan vebulunduğu bölgenin gelişimine ışık tutarak yaşam kalitesini artıran başarılıprojeler geliştiren Sinpaş GYO, ‘Kent ve Mimarlık’kategorisinde ‘Enİyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesiyle aldı.

Sinpaş Finans Şehir; ‘birlikte yaşama’ ve şehri tüm dokularıyla deneyimleme kavramlarını hayata geçirmeyi planlayan ‘şehirli’ konseptiyle dizayn etti. Bölgedeki yapılaşmanın aksine az katlı yatay mimarisiyle daha fazla yeşile kavuşan proje, tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle tasarlandı.

Düzenlenen ödül töreninde Finans Şehir ödülünü, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer beraber aldılar.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “45 yıllık yolculuğumuzda 61 proje ve on binlerce konut inşa ederek yüzbinlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Yarım asrayaklaşan bu yolculuk, gayrimenkul sektörüne öncülük eden yeniliklerle, doludolu sayısız ödülle geçti. Sektördeki birçok ilki, Sinpaş imzasıylahayata geçirdik. Evin dışındaki peyzaj ve sosyal donatıları önemseyerek temalıkonut projesi fikrini hayata geçiren ilk firma Sinpaş oldu. Her projemizifarklı bir anlayışla, bulunduğu bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine en iyiyanıtı verecek şekilde tasarlıyoruz. İnovasyona verdiğimiz önemle, Sinpaş’a özgü konseptler geliştiriyoruz. Bu yaklaşım müşterilerimiz tarafındanödüllendirilmenin yanı sıra, çok sayıda önemli kurum tarafından fark edilerektescilleniyor. Bugünde Sign of the City Awards ödül töreninde En İyiMimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projemizle almak biziçok mutlu etti.” şeklinde konuştu.

Ortak Fikirler veEmeğin Sonucu

Bütün ekip işlerimizi beraber yürütüyoruz diyen Ahmet Çelik, şu açıklamalarda bulundu: “Korumayaçalıştığımız değerler için aynı heyecanla iş odaklı çalışarak, fikiraşamasından son haline kadar beraber işlerimizi yürütüyoruz. Ortak fikirlerinve emeğin sonucu olarak özgün yaşam alanları sunmak ve yaptığımız işlerinsonucu olarak ödüllendirilmemiz en güzel buluşma noktamız. Hep beraberkazandığımız ödüller Sinpaş ailesinin bir adım öteye ilerlerken en büyükmotivasyon kaynaklarından biri.” 


Geri Dön