18 / 04 / 2024

HAAZ, International Property Awards'ta iç tasarım ödülü kazandı!

 HAAZ, International Property Awards'ta iç tasarım ödülü kazandı!

HAAZ, göz alıcı tasarımı ve dekorasyonu ile dünyaca ünlü ‘International Property Awards 2012’de “en iyi iç tasarım” ödülünü kazandı





Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları ve her geçen gün yenilenen koleksiyonlarıyla HAAZ, büyük bir başarıya imza atarak dünyaca ünlü ‘International Property Awards 2012’de “en iyi iç tasarım” ödülüne layık görüldü.


International Property Awards, emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasından en büyük başarı gösteren kurumları ödüllendirerek yıllar içinde, dünyaca ünlü bir mükemmellik sembolü haline gelmiştir. Profesyonellerden oluşan deneyimli bir jüri ekibi tarafından seçilen ödüllerden biri de bu sene, “Retail Interior” (perakende iç tasarım) dalında HAAZ’ın oldu. HAAZ ödülünü 24 Eylül Pazartesi gecesi Londra’da yapılacak törende alacak.


Özlem Avcıoğlu’nun 2010 yılında Teşvikiye’de açtığı HAAZ, taş ev apartmanın zemin ve birinci katında, 200 metrekarelik bir alanda yer alıyor. Çoğunlukla ahşap ve taş kullanılarak yapılan mağazanın yenileme ve iç mekan tasarım projesi GAD & Gökhan Avcıoğlu tarafından gerçekleştirilmiştir. Alanı mümkün olduğunca esnek tutarak farklı etkinlikler ve farklı ürünleri kolaylıkla sergileme olanağı sunulan mekanda, aynı zamanda tanıdık ve rahat bir his yaratılmıştır. 



Geri Dön