24 / 04 / 2024

iç tasarım ödülü

iç tasarım ödülü

HAAZ, göz alıcı tasarımı ve dekorasyonu ile dünyaca ünlü ‘International Property Awards 2012’de “en iyi iç tasarım” ödülünü kazandı

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alev Uçar tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Tülün İnal Boğaziçi İmar Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde bazı yeni görevlendirmeler yapıldı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

iç tasarım ödülü Haberi

iç tasarım ödülü



Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları ve her geçen gün yenilenen koleksiyonlarıyla HAAZ, büyük bir başarıya imza atarak dünyaca ünlü ‘International Property Awards 2012’de “en iyi iç tasarım” ödülüne layık görüldü.


International Property Awards, emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasından en büyük başarı gösteren kurumları ödüllendirerek yıllar içinde, dünyaca ünlü bir mükemmellik sembolü haline gelmiştir. Profesyonellerden oluşan deneyimli bir jüri ekibi tarafından seçilen ödüllerden biri de bu sene, “Retail Interior” (perakende iç tasarım) dalında HAAZ’ın oldu. HAAZ ödülünü 24 Eylül Pazartesi gecesi Londra’da yapılacak törende alacak.


Özlem Avcıoğlu’nun 2010 yılında Teşvikiye’de açtığı HAAZ, taş ev apartmanın zemin ve birinci katında, 200 metrekarelik...