25 / 04 / 2024

Bayrampaşa Belediye Meclisi toplandı!

Bayrampaşa Belediye Meclisi toplandı!

Bayrampaşa Belediye Meclisi, Nisan ayı Olağan Meclis toplantısının ilk birleşiminde, 5393 Belediye Kanunu’na istinaden, meclis başkan vekili ve kâtip üyeler ile komisyon üyelerini belirledi.




Bayrampaşa Belediye Meclisi, Nisan ayı Olağan Meclis toplantısının ilk birleşiminde, 5393 Belediye Kanunu’na istinaden, meclis başkan vekili ve kâtip üyeler ile komisyon üyelerini belirledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in başkanlık ettiği pan seçiminde Rasim Bilgehan 21 oyla Meclis 1. Başkan Vekili, Aşkın Ceylan da 22 oyla Meclis 2. Başkan Vekili seçildi. Fatma Akın 23, Leyla Aygün ise 22 oyla asil kâtip üye seçilirken, Sevim Çiftçioğlu ile Avni Çiçek  ise yedek kâtip üye oldu.


BAŞKAN AYDINER: HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ


Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Aydıner, “Bizler halkımızın efendisi değil, hizmetkârıyız. Halkımızdan aldığımız güçle ilçemizin değerine değer katacak ‘ileri belediyecilik’ projelerimizi bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Eski Cezaevi Alanı’na yepyeni bir yaşam merkezi kurulmasını sağlayacak büyük dönüşüm projemizin startını çok yakında vereceğiz. Üret-boşalt-aktar-sürdür yöntemiyle Bayrampaşa’mızda kentsel dönüşümü hızlandıracağız” dedi.


Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Aydıner, “Belediyemizin önündeki Atatürk Parkı’nın altına inşa etmeyi planladığımız 4 katlı 500 araç kapasiteli otopark ilçemizin merkezindeki trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak. Mevcut parkı da daha işlevsel ve yeşil hale getirerek halkımızın kullanımına sunacağız inşallah. Üç yıl içinde ilçemizdeki otopark kapasitesini 20 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni Meclis Divanı’nın da halkımız ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Kapımızı da, gönlümüzü de herkese açık tutmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.



Bayrampaşa Belediyesi



Geri Dön