19 / 04 / 2024

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.



 

Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Bayrampaşa Belediyesi, ‘İleri belediyecilik’ projelerini arka arkaya hayata geçiriyor. Bu projelerden biri de Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi’ndeki lunapark alanında inşa ediliyor. İnşaatı başlayan proje kapsamında alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan oluşan dev bir kompleks yapılacak.


BAŞKAN AYDINER: YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR

 

Yeni Bayrampaşa hayalini gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz istiyoruz ki Bayrampaşa’da yaşamak insanımıza keyif, huzur ve mutluluk versin. Vatandaşlarımız trafik sorunu yaşamasın, yeşile hasret bir ömür değil, yeşillikler içinde bir ömür sürsün. Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çocuklarımız güvenle büyüsünler; yürüyüş yollarında yaşamın keyfini sürsünler. Bu nedenle her bir mahallemize zemin altı otoparklar, yeşil alanlar,  yürüyüş yolları ile insanımızın huzuru koklayacağı dev parklar yapıyoruz. Bu doğrultuda lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan oluşan dev bir kompleks inşa ediyoruz. Bu büyük projenin halkımız ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 


Geri Dön