28 / 03 / 2024

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.




Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in, yoğun çabaları sonuç verdi. Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi üzerinde yer alan eski lunapark alanına yapılacak dev kompleksin uygulama projesi tamamlandı. Proje kapsamında alana İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile zemin altı otopark, park, Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, yürüyüş yolu, dinlenme alanları ve süs havuzu yapılacak.


AYDINER: YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR


Yeni Bayrampaşa hayalini gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını belirten Başkan Aydıner, “Biz istiyoruz ki Bayrampaşa’da yaşamak insanımıza keyif, huzur ve mutluluk versin. Vatandaşlarımız trafik sorunu yaşamasın, yeşile hasret bir ömür değil, yeşillikler içinde bir ömür sürsün. Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çocuklarımız güvenle büyüsünler; yürüyüş yollarında yaşamın keyfini sürsünler. Bu nedenle her bir mahallemize zemin altı otoparklar, dev meydanlar, yeşil alanlar,  yürüyüş yolları ile insanımızın huzuru koklayacağı dev parklar yapıyoruz. Uygulama imar projesi tamamlanan kompleksimizde zemin altı otopark, park, Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, yürüyüş yolu, dinlenme alanları ve süs havuzu yer alacak. Bu büyük projenin halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



AYDINER’DEN BAŞKAN TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR


Kadir Topbaş’ın Bayrampaşa’ya büyük hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Başkan Aydıner, “Uygulama projesinin tamamlanmasında büyük emeği olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a şahsım ve tüm Bayrampaşalılar adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizdeki birçok projeye destek veren Sayın Kadir Topbaş’a Bayrampaşa’mıza yaptığı ve yapacağı katkılar için şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı. 



Bayrampaşa Belediyesi


Geri Dön