20 / 04 / 2024

Bayrampaşa belediyesi dev kompleks

Bayrampaşa belediyesi dev kompleks

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Bayrampaşa'ya 4 katlı otopark!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi 16 bin metrekare alan üzerine 4 katlı otopark inşa ediyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Bayrampaşa'ya bir vizyon proje daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa belediyesi dev kompleks Haberi

Bayrampaşa belediyesi dev kompleks


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in, yoğun çabaları sonuç verdi. Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi üzerinde yer alan eski lunapark alanına yapılacak dev kompleksin uygulama projesi tamamlandı. Proje kapsamında alana İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile zemin altı otopark, park, Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, yürüyüş yolu, dinlenme alanları ve süs havuzu yapılacak.


AYDINER: YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR


Yeni Bayrampaşa hayalini gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını belirten Başkan Aydıner, “Biz istiyoruz ki Bayrampaşa’da yaşamak insanımıza keyif, huzur ve mutluluk versin. Vatandaşlarımız trafik sorunu yaşamasın, yeşile hasret bir ömür değil, yeşillikler içinde bir ömür sürsün. Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çocuklarımız güvenle büyüsünler; yürüyüş yollarında yaşamın keyfini sürsünler. Bu nedenle her bir mahallemize zemin altı otoparklar, dev meydanlar, yeşil alanlar,  yürüyüş...