27 / 04 / 2024

BDD'den ev satın alana destek!

BDD'den ev satın alana destek!

Birleşik Dünya Devleti kurucusu Enis Timuçin, BDD'nin yeni alışveriş ve ticaret modelini hayata geçireceğini söyledi. Projeyle 500 bin TL’lik ev alanın 100 bin TL’si Birleşik Dünya Devleti ödeyecek.



Birleşik Dünya Devleti kurucusu Enis Timuçin, Birleşik Dünya Devleti’nin (BDD) amacını anlattı. Yepyeni bir alışveriş ve ticaret modelini hayata geçireceklerini söyleyen Timuçin, şu şekilde konuştu:


‘’Birleşik Dünya Devleti olarak dünyada bugüne kadar uygulanmamış yepyeni bir alışveriş ve ticaret modelini getireceğiz. Bu dünyada Birleşik Dünya Devleti vatandaşı olup sisteme dahil olan her bireye, ister marketten alışveriş yapsın, ister uçak bileti, benzin veya araba satın alsın, isterse okula kayıt yaptırsın, sağlık harcaması yapsın veya faturalarını ödesin fark eğitim, sağlık, gıda, turizm, sanayi, giyim, yakıt, elektronik vb. tüm sektörlerde yüzde 5 ila yüzde 30 aralığında anında indirim uygulanacak ya da indirim tutarı hemen o esnada hesabına yatırılacaktır. Örneğin 500 bin TL’lik araç veya ev satın aldınız, ortalama 100 bin TL’si Birleşik Dünya Devleti tarafından karşılanacaktır. Böylelikle, bütün vatandaşlarımızın alım güçlerinin artması sağlanacak, buna karşın hiçbir vatandaşımız hiçbir zaman BDD’ye borçlandırılmayacaktır.” 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Timuçin, “Türkiye’deki Dolar ve Euro sıkıntısını gidermeyi nasıl başaracaksınız?” sorusuna “Resmi kuruluş tarihimizden sonra TL karşılığında dolar ve euro bozduran kişi veya kurumlar, yürürlükte bulunan o günkü döviz kurunun karşılığında normalde almaları gereken Türk Lirasının yüzde 5 ila yüzde 10 fazlasını almış olacaklar. Böylece 6 ay içerisinde dolar ve euro krizini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” cevabını verdi. 


Geri Dön