20 / 04 / 2024

Bekçi alım başvuruları 2022 ne zaman bitiyor ? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? 

Bekçi alım başvuruları 2022 ne zaman bitiyor ? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? 

EGM PA bekçi alım başvuruları 28 Nisan 2022 tarihi itibariyle başladı. Peki, bekçi alım başvuruları ne zaman bitiyor? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...



Bekçi alımı başvuruları devam ediyor. Uzun bir süredir merakla takip edilen 2022 Bekçi alımı başvurular pau.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi girilerek yapılıyor. 81 ilde 3.250 bekçi alımı kapsamında illere ayrılan kontenjanlar, başvuru ücret miktarı, adaylardan istenilen şartlar, şahsen başvuru işlemleri gibi tüm detayların yer aldığı başvuru kılavuzu yayımlandı. İşte detaylar...

BAŞVURU NE ZAMAN BİTİYOR?

28 Nisan 2022 tarihinde başlayan bekçi alımı başvuruları 13 Mayıs 2022'de sona erecek. Başvurular, http://pa.edu.tr adresinden e-Devlet üzerinden yapılacak.

KPSS şartsız, 8 bin lira maaşla bekçi alımı başladı! Bekçilik başvuru ücreti ne kadar?

BEKÇİLİK YAZILI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2022 1. dönem bekçilik yazılı sınav tarihi için henüz bir açıklama yapılmadı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilerleyen günlerde yeni bir duyuru ile sınav tarihinin duyurulması bekleniyor.

2022 BEKÇİ ALIMI SINAV AŞAMALARI NELER?

Adaylar Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Sınavına girmeden önce müracaatı alındıktan sonra Ön Sağlık Kontrol Komisyonu tarafından ön sağlık kontrolünden geçirilecek.

Bekçilik sınavı, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınav şeklinde gerçekleştirilecek. Peki bekçi başvuru ücreti ne kadar? Başvuruda istenilen belgeler neler?


Geri Dön