24 / 04 / 2024

Beklenen gün geldi çattı! Bayram ikramiyeleri bugün ödeniyor!

Beklenen gün geldi çattı! Bayram ikramiyeleri bugün ödeniyor!

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başlıyor. SSK emeklilerine bugün, Bağ-Kur ve memur emeklilerine ise 7 Mayıs tarihinde bayram ikramiyesi ödenecek.



Senede 2 kez verilecek olan bayram ikramiyelerini bu sene emekliler zamlı alacak. İkramiyelere enflasyon oranına göre zam yapılcağı açıklaması geldikten sonra gözler bayram ikramiyelerinin verileceği tarihe çevrişmişti.

A Haber'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyesinin 1.100 lira olduğunu duyurdu. Peki, bayram ikramiyesi yattı mı? SSK Bağ-Kur, Emekli Sandığı 2021 bayram ikramiyesi ne zaman, hangi gün yatacak? İşte cevaplar...

Beklenen gün geldi çattı! Bayram ikramiyeleri bugün ödeniyor!

EMEKLİ İKRAMİYESİ YATTI MI? SSK, BAĞ-KUR İKRAMİYE TARİHLERİ...

2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi bugün ödenemeye başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ikramiye ödemelerinin  6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacağını açıklamıştı.

SSK emeklileri 6 Mayıs günü yani bugün, Bağ-Kur ve memur emeklileri ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyelerine kavuşacak.

<#resim>

YENİ EMEKLİLER İKRAMİYE ALABİLECEK Mİ?

Bu sene emekli olan vatandaşlar da emekli ikramiyelerinden yararlanabilecek. Emekli aylığı mayıs sonuna kadar bağlananlar bu yılki iki ikramiyeyi de alabilecek. Temmuz ayının sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise sadece Kurban Bayramı ikramiyesini alabilecek.

Son dakika! Milyonlarca kişiye çifte bayram!

Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön