26 / 04 / 2024

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 



Beko Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile bulaşık yıkama işleminde ev hanımlarına kolaylıklar sunar. Virüs ve bakterileri yok eden fonksiyon sayesinde hijyenik bulaşıklar ortaya koyar. Bulaşık makinesi kullanırken kullanıcılarına kolaylıklar sunar.

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Cihaz sahip olduğu DeepWash teknolojisi ile makine içerisinde bulunan aparatlar sayesinde geniş kullanım alanı oluşturulur. Kullanılan bu aparat sayesinde özel yıkama alanı elde edilir. Böylece şişeler, kavanozlar, tencere ve tavalar rahatlıkla yerleştirilerek 5 kata kadar etkili yıkama gerçekleştirilebilir. 

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerIntense makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi sayesinde en dip köşelere bile suyu püskürtür ve etkili temizlik performansı ortaya koyar. Beko bulaşık makinesi bulaşıklarda oluşan bakteri ve virüslerin tamamını buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi sayesinde tamamen yok ederek güvenli kullanım alanı oluşturur. 

Bulaşık yıkama işlemi bittikten sonra gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıklar üzerinde kalan su damlacıkları tamamen yok olur. Bu sayede daha parlak bulaşıklar elde edilir. 

Peki 6 programlı Beko bulaşık makinesinin sahip olduğu fonksiyon ve teknolojiler neler?
 


Geri Dön