26 / 04 / 2024

Beko kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Beko kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz eşya markası Beko’da kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...



Beko Türkiye’de en çok tercih edilen beyaz eşya markalarının başında geliyor.  Son dönemlerde beyaz eşya fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeniyle vatandaşlar beyaz eşyada uzun garanti sürelerine dikkat ediyor.

Beko’da ürünlerine verdiği garanti süreleri ve kaliteli beyaz eşyalarıyla sıkça tercih sebebi oluyor.

Beko kurutma makineleri, kuruluk seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar böylece az kapasite çamaşır kuruturken daha az enerji harcar.

Ayrıca Beko kurutma makinenizin yükleme kapağının yönü yerleştirme alanınıza uygun değilse ters yöne açılabilecek şekilde yetkili servis aracılığıyla ayarlanabilmektedir.

Bu son teknoloji Beko kurutma makineleri, performansı bağımsız test kuruluşu tarafından da onaylanmış teknolojisi ile çamaşırlarınızı hemen giyilebilir düzgünlükte çıkartıp hem kurutur hem de adeta ütüler.

Ayrıca Beko kurutma makinlerinde bulunan wifi özelliği ile akıllı cep telefonu veya tabletlerinizden Kablosuz Ağ Bağlantısı olan beyaz eşyalarınızı Homewhiz uygulamanız üzerinden çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

 Beko kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Peki, Beko kurutma makineleri ne kadar? Beko kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön