27 / 04 / 2024

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?



Beko, seçili ürün alışverişi yapan müşterilerine Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Kampanyanın son tarihi 15 Haziran.

Beko dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko haziran ayı ile birlikte Oliz uygulamasına özel bir kampanya daha başlattı. 1-15 Haziran 2023 tarihleri arasında seçili ankastre set (fırın, ocak ve davlumbazlı 3'lü set) buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın ve 50 inç üzeri televizyon satın alan tüketicilere Türk kahve makinesi hediye olarak verilecek. Beko'nun hediyesi olan beyaz renkli BKK 2300 Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesinin fiyatı ise 1.600 TL.

Peki Beko'da buzdolabı fiyatları kaç TL? Beko solo fırınlar ne kadar? Beko bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? Beko kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte Beko fiyat listesi...


Geri Dön