20 / 04 / 2024

Belgin Aksoy: Ricmond hem Avrupa'da hemde Avrupa yakasında otel açacak!

Belgin Aksoy: Ricmond hem Avrupa'da hemde Avrupa yakasında otel açacak!

Richmond International Hotel Management Company çatısı altında birleştiren grup, yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...





Bünyesinde Richmond, Capitol AVM, Sahibinden.com gibi markaları bulunduran Aksoy Group, turizmde hedef büyüttü. 2009 yılında Richmond İstanbul, Richmond Efes, Richmond Pamukkale Thermal ve Richmond Nua Wellness Spa olmak üzere toplam 2 bin yatak kapasiteli dört adet oteli Richmond İnternational Hotel Management Company çatısı altında birleştiren grup, yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor.


Richmond International Hotel Management Company’nin Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy, hem yurt içi hem de yurt zincirleri olduğunu söylüyor, iki ayrı otel projesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Aksoy, şu bilgileri veriyor:


İstanbul’da Avrupa Yakası’nda çok trend, kültürel açıdan bölgeye katkı ve prestij sağlayacağını düşündüğümüz, özel konsept bir otel çalışmamız var. Avrupa Yakası’nın gelişmekte olan bir bölgesinde, iş adamlarını ve toplantı gruplarım hedefleyen, toplantı ve kongre turizminde bölgede lider konumda olacak bir otel projesi üzerinde çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Avrupa’da dünya turizmi açısından çok önemli bir lokasyonda, butik otel için fizibilite çalışmaları yapıyoruz.


Ekonomist


Geri Dön