25 / 04 / 2024

Belgin Bilgiç kimdir?

Belgin Bilgiç kimdir?

Yüksek Mimar Belgin Bilgiç kimdir? Belgin Bilgiç daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...



Belgin Bilgiç kimdir?

Belgin Bilgiç, İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Yüksek Lisansını tamamladı. Anadolu Bankası’nda eksper olarak başlayan iş hayatına Emlak Bankası’nda Toplu Konut Kredileri Müdürü unvanı ile devam etti. Emlak Bankası’nın Ziraat Bankası ile birleşmesi sonucunda mevcut görevine devam etmiş, daha sonra da yatay geçişle Emlak GYO Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

Emlak Konut GYO’da, Ar-Ge, Etüd Planlama ve Satış Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Bu görevinden ayrıldıktan sonra, Revak&BLB Yatırım Danışmanlık A.Ş’nin ortağı ve Genel Müdürü oldu.

SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlık Belgesi ve Appraisal Institute tarafından verilen Değerleme Uzmanlık Sertifikalarını aldı.

Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Tasarım Ekonomisi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde de Şantiye Yönetimi, Gayrimenkul Değerleme ve Mimari Proje derslerini yedi yıl süre ile yarı zamanlı Öğretim Üyesi olarak verdi. Doğa Yatırım A.Ş.nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak şirketin sektörel çalışmalarına 6 yıl süre katkı sağlamıştır. Bilgiç, Gayrimenkul Değerleme, Şerefiyelendirme ve Pazarlama konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Değerleme Uzmanları Birliği, GYODER, Mimarlar Odası üyesi ve Gayrimenkul İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP) Kurucu Üyesi.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!
 


Geri Dön