25 / 04 / 2024

Bellevue Residence'ta 1 milyon 380 bin dolara!

Bellevue Residence'ta 1 milyon 380 bin dolara!

Astaş-Remag Gayrimenkul tarafından Ulus'ta inşa edilen, Bellevue Residence'ta en ucuz konut fiyatı 1 milyon 380 bin dolar



Ulus'ta 2005 yılının Ocak ayında yapımına başlanan projede bir buçuk yıldır yaşam devam ediyor. Toplam 7 bin 87 metrekare alana kurulan residencenin toplam inşaat alanı 45 bin 285 metrekare.

64 adet rezidanstan oluşan projede şu an satışta olan konutların alanları 226 metrekare ile 312 metrekare arasında değişiyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin bulunduğu Bellevue Residence'ta konutlarda ayrıca hizmetli odaları da mevcut.  Fiyatlar 1 milyon 380 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 100 bin dolara kadar yükseliyor. Toplam satış bedeli 200 milyon doları buluyor.

22 katlı 2 bloktan oluşan residencede evlerin tümü balkonlu. Projenin ortak alanlarında ise açık ve kapalı yüzme havuzları, spa ve fitness salonu bulunuyor. Kempinski kalitesinde beş yıldızlı hizmetlerin verildiği rezidans projesinde güzellik merkezi ve restoran da mevcut. Ayrıca concierge, belldesk, alışveriş hizmetleri, çamaşır ve kuru temizleme hizmetleri, rezidans içi temizlik hizmetleri, cam silme servisi, ütü servisi, mutfak temizliği servisi, vale otopark, teknik destek, IT hizmetleri, havaalanı transfer hizmetleri, özel ulaşım hizmetleri, rent a car, limuzin, tekne, helikopter transferleri, bebek bakıcılığı, çiçek sulama, evcil hayvan gezdirme, rezidanslara yiyecek ve içecek hizmetleri, parti desteği, aşçı ve garson kiralama hizmetleri bulunuyor.
 
Neden cazip?
1)      Merkezde hemen teslim lüks alternatif bulmak zor.
2)      Metrekare bazında fiyatı hemen teslim olduğu göz önüne alınırsa cazip.
3)      SPA ve spor donatılarda iddialı.
4)      Residence hizmetleri gayet iyi.

www.bellevue-residences.com
[email protected]
0 212 347 41 56
Tebernüş Kireçci

 


Geri Dön