25 / 04 / 2024

Benzin fiyatları ne kadar oldu? 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin fiyatları ne kadar oldu? 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları sürücülerin gündeminde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar devam ediyor. İşte 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!



AKARYAKITA ZAM YAPILDI MI?

24 Haziran 2022 Cuma günü araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzinin litre fiyatının ne kadar olduğu, akaryakıta zam yapılıp yapılmadığı da merak ediliyor. Benzinin litre fiyatı  23 Haziran tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılmıştı.  Yapılan indirim ile benzinin fiyatı 27,26 TL oldu.

Bugün motorin, otogaz ya da benzin fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 29,99 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 27,26 liradan satışa sunuluyor.

ADANA’DA PETROL MÜ BULUNDU?

Adana’da petrol bulundu mu, bulunmadı mı merak edilen sorular arasında yer alıyor. Adana'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından bulunan petrolün vanalardan akışı tescillendi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinin Soysalı Mahallesi'nde TPAO'ya bağlı 'Çukurova 1 ve Çukurova 2' isimli araştırma sahasında 2 yıldır süren çalışmalar neticesini verdi ve yapılan çalışmalar sonucunda petrol bulundu. Bin 350 metrede bulunan petrollerden 'Çukurova 1' isimli araştırma sahasından çıkan petrolün 'yüksek' kalitede olduğu bunun üzerine ise diğer kuyuların açıldığı öğrenildi. 'Çukurova 1' isimli araştırma sahasından çıkan petrol görüntülendi.

Altın bugün ne kadar? 24 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Konut kredisine BDDK’dan yeni ölçüt! A sınıfı eve ne kadar kredi çıkar?

Tapuda yeni düzenleme! Taşınmaz satış sözleşmelerini noterler mi yapacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön