19 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Brent petrol fiyatlarında son günlerde kaydedilen gerileme ile beraber akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcileri bu gece fiyatların düşmesini bekliyor. İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 21 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...



Pinar Demircan

Milyonlarca araç sahibi sık sık zam gelen akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Sürücüler şehir şehir benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırıyor. Döviz kurlarında yaşanan artış ve Brent petrol fiyatındaki yükselişler benzin ve motorine zam olarak yansıyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatları düşecek mi?, Benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi?' sorularının yanıtlarını araştırırken, Brent petrolün varil fiyatı dün 113,75 oldu. Petrolde kaydedilen düşüş benzinde indirim beklentisi oluşturdu. 

Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün kaç Türk Lirası? Akaryakıta yeni indirim geldi mi? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön